miercuri, 25 mai 2011

Am muncit de tânăr

Am început să lucrez imediat după terminarea Liceului Economic, astfel că atunci când am devenit student munceam deja de 2 ani. Din 1969 am fost încadrat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Iaşi unde, de-a lungul timpului, am pornit de la funcţia de planificator, după care am fost contabil, economist, şef de birou, anul 1985 găsindu-mă în funcţia de Director Adjunct.

Din 1985 am lucrat la Ministerul Finanţelor - Consiliul Popular al Judeţului Iaşi. Până în 1987 am fost Director Adjunct pentru ca după aceea, până în 1997, să fiu Director General al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice şi a Controlului Financiar de Stat Iaşi.

Din octombrie 1997 până în aprilie 2001 mi-am îmbogăţit experienţa profesională lucrând ca Director Economic al Regiei Judeţene de Apă – Canal Iaşi. Buna gestionare a situaţiei existente precum şi progresele pe care le-a înregistrat echipa din fruntea Regiei, m-au recomandat pentru funcţia de Director General al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Judeţene din Iaşi, din cadrul Ministerului Finanţelor, pentru mai bine de patru ani (aprilie 2001 – august 2005).

În perioada august 2005 – ianuarie 2009 am ocupat funcţia de Director Executiv al Direcţiei Economice şi Finanţe Publice Locale a Primăriei Municipiului Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu